Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Silikatni proizvodi za interijere

Silikatni proizvodi za interijere

Prirodnost u interijeru

Proizvodi programa od silikata za interijere društva Sto sastoje se od prirodnih sirovina u sadržaju od 95 %. Silikat je proizvod koji se primjenjuje kod mnogih ekoloških i bio proizvoda. Zbog visoke sposobnosti difuzije silikatnih proizvoda zid može prihvaćati i ispuštati vlagu iz zraka.

Kombinacija mineralnih punila i specijalnog veziva kalijeva silikata stvara ugodu u stambenom prostoru i tako učinkovito i prirodno sprečava nastanak plijesni. Kao i svi proizvodi za interijere društva Sto, i proizvodi programa proizvoda za silikata za interijere ne sadrže otapala niti omekšivače. Tako se ne opterećuje zrak u prostoriji.

Silikatni proizvodi za interijere Sto

  • StoColor Sil In: Boja za interijere bez konzervansa, ispitana na štetne tvari, visokog stupnja bjeline i vrlo visoke sposobnosti prekrivanja.
  • StoSil Decor: Silikatna prskana žbuka sitne ili srednje granulacije, dobro sprečava nastakan plijesni, odlično propušta vodenu paru.
  • StoPrep Sil: Završna žbuka na silikatnoj osnovi grebane i žljebaste strukture, bez konzervansa, sprečava nastanak plijesni, vrlo visokog stupnja bjeline.
  • StoDecosil K/R/MP: Silikatna završna žbuka za mat, strukturirane površine za slobodno kreativno oblikovanje, fine i srednje granulacije.
  • StoSil Struktur: Mat strukturna silikatna boja za interijere i za strukturirane površine.
  • StoSil Patina: Lazura na bazi silikata, spremna za obradu. Kao dekorativni zidni premaz na strukturiranim podlogama kao što je primjerice StoSil Struktur.

Brošura

Preuzimanje

Sve informacije o bojama za interijere Sto i detalji o šest serija proizvoda.

Znakovi ispitivanja i kvalitete

Znakovi kvalitete i ispitivanja