Sto inside

Inteligentna alternativa vanjskoj izolaciji

Kada nije moguće postaviti vanjsku izolaciju, optimalno je rješenje unutarnja izolacija. Prostorije se tako mogu energetski sanirati neovisno o godišnjem dobu i vremenu te se tako može povećati kvaliteta boravka u njima.

StoTherm In Comfort:
središnju komponentu mineralnog sustava StoTherm In Comfort čini izolacijska ploča od perlita. Vulkanski kamen ima odlična svojstva izolacije topline i zvuka te je idealan za prihvat i raspodjelu vlage. Sustav otvoren difuziji ne treba parnu branu i ispunjava zahtjeve protupožarne zaštite A2 u skladu s normom EN13501, nije goriv. Uz to je StoTherm In Comfort dobitnik pečata ekološke kvalitete natureplus.

StoTherm In Aevero:
Minimalan potreban prostor uz maksimalan učinak izolacije – inovativni sustav StoTherm In Aevero ispunjava te zahtjeve. Visokoučinkoviti sustav temelji se na ploči za unutarnju izolaciju od aerogela koja ima iznimno niski koeficijent toplinske vodljivosti. S elegantnim rješenjem dostupnim u debljinama ploča od 10 do 40 milimetara mogu se bez problema izolirati čak i grijaće i prozorske niše. U nekim slučajevima čak nije niti potrebno micati kućansku tehniku.

StoTherm In SiMo:

Sustav unutarnje izolacije StoTherm In SiMo spaja visok stupanj funkcionalnosti s visokom isplativošću. Pri razvoju su bili zadani parametri učinkovitost i ekonomičnost, rješenje je ponudilo kombinaciju dviju visokoučinkovitih komponenti: povoljne ploče od EPS-a i specijalno razvijenog funkcijskog morta za lijepljenje i morta za armiranje. Tako je nastao visokfunkcionalan sustav koji je prikladan ponajprije za velike površine.

Program proizvoda

Sustavi unutarnje izolacije

Svi proizvodi i informacije o sustavima unutarnje izolacije društva Sto.

Brošura

Brošura

Pregled svih važnih činjenica i informacija na temu unutarnje izolacije.

YouTube kanal društva Sto

Videozapisi na YouTubeu

Kratak film u više videouputa objašnjava obradu unutarnje izolacije.