Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Designer Collection

Nijansa boje

RGB:
L*, a*, b*:
Koeficijent refleksije svjetlosti:
Razred nijanse boje:

Design Collection 14/15

Kreacije iz ruke majstora

Bijeli zidovi vape za dopunom. Prošla su vremena jednobojnog oblikovanja zidova. Individualno oblikovani interijeri traženi su kao nikada dosad. Nova kolekcija Design Collection Interior 14 |15 donosi svježinu i raznolikost na scenu i stambenim prostorima daje karakter. Kolekcija brojnim površinama i nijansama nudi prostor za oblikovanje potpuno različitih stilova.

Kolekciju „Designer Collection 14/15“ sastavio je međunarodni tim dizajnera studija StoDesign. Tih 35 specijalista diljem svijeta radi na zahtjevnim oblikovanjima fasade, projektiranjima gradova i konceptima interijerima. Dizajneri studija StoDesign sastaju se svake dviju godine i određuju površine, strukture i boje koje imaju budućnost. One odražavaju tendencije koje proizlaze iz njihove svakodnevne suradnje s vodećim arhitektima, ali i istraživanja i publikacija trendova u čitavom sektoru.

Zidovi s karakterom
Poseban šarm loft stanova može se realizirati jednako kao i ugođaj stana u stilu ateljea ili country kuće. Ono što je za izvođača dokaz njegove zanatske vještine, za stanara je često pravo umjetničko djelo.

Nova kolekcija Design Collection Interior 14 |15 vrvi idejama i mogućnostima. Dopustite si inspiraciju.

Napomena za prikaz boja

Ovdje prikazane nijanse iz tehničkih razloga mogu odstupati od otisnutih karti s nijansama. Za konačan odabir nijanse upotrijebite originalne lepeze nijansi.