Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Individualna fasadna izolacija sa sustavnim rješenjima tvrtke Sto

systemanbieter_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

Raznovrsni toplinsko izolacijski sustavito tvrtke Sto nude za svaku primjenu idealno toplinsko rješenje.

Kuće su individualne kao i ljudi koji u njima stanuju ili rade. Stoga i zahtjevi u pogledu fasadne izolacije mogu biti vrlo različiti. U poduzeću Sto nema standardnog rješenja. Jer upravo u području izolacije svaki objekt zahtijeva konkretno i individualno savjetovanje i projektiranje. Na taj način nastaju cjelovita, individualna rješenja za projektante, arhitekte, investitore i ljude koji žive u tim kućama.

Već više od 50 godina tvrtka Sto radi i istražuje na cjelokupnom polju fasadnih izolacija i neprestano postavlja nove standarde u pogledu funkcionalnosti, estetike, sigurnosti i dugovječnosti. Sto predstavlja najveću kvalitetu što znači da su svi sustavi opsežno ispitani i odobreni. Za svaki slučaj primjene postoji jedan fasadni izolacijski sustav tvrtke Sto koji pod odgovarajućim uvjetima može u potpunosti iskoristiti svoj potencijal.

Zašto je izolacija sa sustavom toliko važna?
Fasadna izolacija služi trajno svojoj svrsi ako su sve komponente međusobno precizno usklađene i ako se zajedno primjenjuju u provjerenom sustavu. Kao ponuđač sustava pružamo podršku kvalificiranim stručnjacima: Sve komponente poput izolacijskih ploča, opreme za sustav, završne žbuke ili tvrdih obloga certificirane su u kompozitnim sustavima za toplinsku izolaciju tvrtke Sto i savršeno su međusobno usklađene.

Fasadni izolacijski sustavi tvrtke Sto

Za svaki zahtjev odgovarajuće rješenje.