Ovako funkcioniraju proizvodi QS

Ovako funkcioniraju proizvodi QS

Zahvaljujući tehnologiji QS možete odraditi nešto i u mokro i hladno doba godine. Dok druga gradilišta spavaju uranjeni zimski san, svoje narudžbe možete još sigurnije završiti ili već ranije započeti.


To će vama i vašim klijentima pružiti odlučujuću prednost u području sigurnosti. Uz to možete preuzeti odnosno dovršiti narudžbe koje bi bez primjene proizvoda QS bile rizične.


QS je dvostruko bolji

QS je dvostruko bolji

Mokro vrijeme javlja se dvaput godišnje - u prijelaznom vremenu s jeseni u zimu i iz zime u proljeće. Paleta proizvoda QS krši norme za uvjete primjene i obrade, koje su dosad vrijedile kao neprijeporne. Ondje gdje je obrada ranije bila moguća samo na temperaturi od najmanje +5 °C i relativnoj vlažnosti zraka do 70 %, proizvodi QS mogu se obrađivati već od +1 °C relativne vlažnosti zraka do 95 % . Dakle, baš u prijelaznom vremenu između jeseni i zime. S proizvodima QS ostajete dulje u igri, ali imate i bolji početni položaj.


QS s dvostrukom koristi

QS vam nudi vrijedne dodatne koristi. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji veziva, ovisno o temperaturi i relativnoj vlažnosti zraka, brže se stvara film na površini, koji pri laganoj do srednjoj kiši sprečava ispiranje.


Fasada QS

Kako biste sigurno prošli kroz mokro i hladno prijelazno vrijeme, Sto vam nudi proizvode za fasadu s tehnologijom QS. Aktualna paleta proizvoda QS obuhvaća temeljne premaze, mortove, žbuke, boje i zaštitne slojeve. Sve radove izoliranja i premazivanja na fasadi možete odrađivati čak i po nepovoljnim vremenskim uvjetima. Osim toga: svi proizvodi QS ekološki su prihvatljivijer ne sadrže dodatna otapala odnosno glikol niti alkoholne dodatke.

Tehnički list

Tehnički list

„Zlatna pravila“ za primjenu proizvoda QS.

Brošura

Mrežna brošura

Ova će vam brošura pružiti informacije o asortimanu proizvoda QS.