Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sto inside

Inteligentna alternativa vanjskoj izolaciji

Kada nije moguće postaviti vanjsku izolaciju, optimalno je rješenje unutarnja izolacija. Prostorije se tako mogu energetski sanirati neovisno o godišnjem dobu i vremenu te se tako može povećati kvaliteta boravka u njima.

StoTherm In Comfort:
središnju komponentu mineralnog sustava StoTherm In Comfort čini izolacijska ploča od perlita. Vulkanski kamen ima odlična svojstva izolacije topline i zvuka te je idealan za prihvat i raspodjelu vlage. Sustav otvoren difuziji ne treba parnu branu i ispunjava zahtjeve protupožarne zaštite A2 u skladu s normom EN13501, nije goriv. Uz to je StoTherm In Comfort dobitnik pečata ekološke kvalitete natureplus.

StoTherm In Aevero:
Minimalan potreban prostor uz maksimalan učinak izolacije – inovativni sustav StoTherm In Aevero ispunjava te zahtjeve. Visokoučinkoviti sustav temelji se na ploči za unutarnju izolaciju od aerogela koja ima iznimno niski koeficijent toplinske vodljivosti. S elegantnim rješenjem dostupnim u debljinama ploča od 10 do 40 milimetara mogu se bez problema izolirati čak i grijaće i prozorske niše. U nekim slučajevima čak nije niti potrebno micati kućansku tehniku.

StoTherm In SiMo:

Sustav unutarnje izolacije StoTherm In SiMo spaja visok stupanj funkcionalnosti s visokom isplativošću. Pri razvoju su bili zadani parametri učinkovitost i ekonomičnost, rješenje je ponudilo kombinaciju dviju visokoučinkovitih komponenti: povoljne ploče od EPS-a i specijalno razvijenog funkcijskog morta za lijepljenje i morta za armiranje. Tako je nastao visokfunkcionalan sustav koji je prikladan ponajprije za velike površine.

Program proizvoda

Sustavi unutarnje izolacije

Svi proizvodi i informacije o sustavima unutarnje izolacije društva Sto.

Brošura

Brošura

Pregled svih važnih činjenica i informacija na temu unutarnje izolacije.

YouTube kanal društva Sto

Videozapisi na YouTubeu

Kratak film u više videouputa objašnjava obradu unutarnje izolacije.