Ponovno korištenje i recikliranje

Ponovna upotreba i recikliranje Prikaži sliku u punoj veličini

Ponovna upotreba i recikliranje

Ponovno korištenje i recikliranje su ekološki aspekti koji čine StoSystain R posebnim energetskim sustavom koji također može očuvati resurse.

Klimatske promjene i nestašice resursa čine energetske učinkovitosti, ponovnu upotrebu i recikliranje važnim temama. Sa StoSystain R je pronađen novi način za energetski efikasnu izgradnju i saniranje te se nudi idealno rješenje za demontiranje i recikliranje. Visoki standard održivosti kojemu teži Sto u svakom području, pa čak i bolje zadovolji.

Već tijekom razvoja novog sustava prioritet je stavljen na ponovnu uporabu i recikliranje. Daljnje spajanje na čičak omogućuje recikliranje pojedinih komponenta. Konvencionalni izolacijski sustavi se sastoje od različitih slojeva koji su povezani ljepilom i pričvršćeni na materijal zidova. Kroz trajnu vezu je recirkulacija materijala kompleksna i vrlo skupa. StoSystain R više ne korisiti čvrstu vezu između vremenske ljuske i izolacije.

Brošura

StoSystain R brošura

Sve važne činjenice i informacije o StoSystain R na jednom mjestu.

StoSystain R

Fasadni sustav, s inovativnom tehnologijom čičak-spoja, se nakon svog životnog vijeka može demontirati te ponovno upotrijebiti.

Film | 2:13