Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoClimate

"Graditi svjesno" odavno je princip tvrtke Sto. Ova ekološka svijest proširuje se na sva područja korporative i karakterizira iskrenost i osjećaj odgovornosti.

U tvrtki Sto održivost se visoko cijeni na svim područjima: poboljšanje logistike, klimatske in-house akcije, proizvodnja koja čuva resurse, ekološko svjesni postupak - sve to doprinosi da se CO2 otisak tvrtke Sto sve više smanjuje. Operativni monitoring energije, korištenje zelene električne energije i suradnja s partnerima za ekološka pitanja moraju osigurati da su postupci usmjereni prema održivosti. Osim toga, cijela tvrtka je klima neutralna.

StoClimate

Inicijativa StoClimate kombinira sve održive mjere te izrađuje u suradnji sa stručnjacima proizvode koji su u skladu s prirodom. Sa prirodnim materijalima i energetski efikasnom proizvodnjom u kombinaciji s visokom učinkovitosti i poznatom kvalitetom, tvrtka Sto donosi jedinstvene proizvode za fasade i interijera.

StoClimate Brošura

Brošura

Sve važne činjenice i informacije o StoClimate na jednom mjestu.