Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Program silikata za interijere - optimalna zaštita od plijesni

Zdrav interijer s bojama Sto

Proizvodi programa od silikata za interijere društva Sto sastoje se s više od 95 % od mineralnih odnosno prirodnih sirovina. Silikat je proizvod koji se primjenjuje u mnogim ekološkim i bio proizvodima. Kombinacija veziva kalijeva silikata i mineralnih punila čini vaš životni prostor ugodnim.


Zaštita od plijesni bez kemije:

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji veziva proizvodi od silikata za interijere društva Sto pozitivno utječu na preuzimanje vodene pare vaših zidova te tako pružaju prirodnu i sigurnu zaštitu od plijesni.

Asortiman

Boja za interijere StoColor Sil In
Boja za interijere StoColor Sil Comfort
Boja za interijere StoColor Sil Mineral
Strukturni premaz StoSil Decor
Pripremni premaz StoPrep Sil
Završna žbuka grebane i žljebaste strukture StoDecosil K/R/MP
Strukturna boja i podloga za lazuru StoSil Struktur
Lazura StoSil Patina
TÜV Süd

Cjelokupni asortiman proizvoda od silikata za interijere prošao je ispitivanje u TÜV Süd, a uz to su svi proizvodi od silikata za interijere - osim lazure StoSil Patina - dobili međunarodni znak kvalitete za zdravlje, okoliš i funkcije, pečat natureplus®.

Brošura

Brošura o silikatima za interijere

Ovdje se informirajte o prednostima programa silikata za interijere.

natureplus®

Natureplus

Proizvodi s pečatom natureplus® uglavnom se sastoje od obnovljivih resursa ili resursa dobivenih na način koji ne šteti prirodi.