Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoBrick

Klasični klinker

Zahvaljujući StoBrick klinker fasadama mogu se izvesti različite varijante arhitektonskog oblikovanja, od klasične estetike svojstvene opekama do nesvakidašnjih uzoraka i neobično dizajniranih površina. Ono što je zajedničko svim StoBrick fasadama je vrlo efikasna toplinska izolacija u vašem unutarnjem prostoru.

Organska, atraktivna i pri tome vrlo moderna estetika klinkera čuvar je tradicije, dok je izgled kakav se postiže opekama simbol vrlo kvalitetne gradnje. Klinker opeke su specijalne opeke koje se peku na vrlo visokim temperaturama. U procesu sinteriranja zatvaraju se pore pečenog materijala što klinker čini vrlo otpornim u svakom pogledu. Sirovina za opeku i klinker je glina, zapravo smjesa pijeska, ilovače i gline. Sto je modernizirao prastari zanat izrade klinker opeke.

Individualnost i izražajna snaga

StoBrick asortiman bogat je bojama i oblicima. Sve je moguće, od glatke, sjajne preko pjeskaste površine do površine s porama i urezima. Pritom je svaka StoBrick opeka jedinstvena: žljebovi, urezi, nagnječenja i rastaljene čestice daju pojedinim elementima individualnost i tako nastaju živahne površine velike izražajnosti.

Što se iza toga skriva?

Ispod estetski atraktivne površine StoBrick klinkera skriva se funkcionalni dio ovog savršeno usklađenog sustava: vrlo efikasan Sto toplinsko-izolacijski sustav. Mineralna rješenja kao što su StoTherm Vario ili StoTherm Mineral moguća su jednako tako kao i ovješeni ventilirani sustav StoVentec C.

Brošura StoBrick

StoBrick

Sve važne informacije i činjenice o StoBrick na jednom mjestu.

Katalog asortimana

Ovdje možete pronaći osnovne proizvode StoBrick asortimana.