Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Nova boja za interijere StoColor Supermatt

Nova boja za interijere StoColor Supermatt

Prugice više nisu problem!

Nova boja za interijere postavlja važan putokaz u razvoju modernih boja za stambene interijere. Jedinstvenom kombinacijom specijalnih veziva omogućuje savršeno oblikovanje glatkih površina. Bojom za interijere sa silikonom i silicijevim dioksidom mogu se bez problema premazivati čak i stropovi i zidovi s bočnim svjetlom.

Proizvedeno za najteže izazove

S novom bojom za interijere mogu se jednostavno svladati čak i izazovni soboslikarski radovi. Kombinacija najboljih veziva i punila osigurava optimalan spoj s podlogom i mat površinu. Čak i popravljana mjesta više se gotovo niti ne mogu prepoznati nakon obrade sredstvom StoColor Supermatt na bočnom svjetlu.

Hibridna boja univerzalno je primjenjiva i izvrsno prianja na mineralne ili organske podloge te na stare disperzivne premaze. Pritom se StoColor Supermatt može jednostavno obrađivati: boja ima visok stupanj bjeline čak i na zidovima i stropovima osjetljivima na bočno svjetlo, a odlično pokriva i malo prska. Uz to je ispitana na štetne tvari.

Tehnički podatci

Ovdje ćete pronaći sve informacije o novoj boji za interijere StoColor Supermatt.

Katalog proizvoda

Ovdje ćete na jednom mjestu pronaći sve informacije o proizvodu.