Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Novo: pribor sustava Sto

Pribor sustava Sto

Brže, bolje, pristaje

Nije svaka toplinska izolacija jednaka. Mi preciznije govorimo o kompozitnim sustavima za toplinsku izolaciju koji se - kao što sam pojam već govori - sastoje od više komponenti koje su međusobno optimalno usklađene. Stoga je i pribor sustava Sto važan dio naših kompozitnih sustava za toplinsku izolaciju. Za ekonomičan rad. Za optimalnu sigurnost. Za najbolju moguću izolaciju bez toplinskih mostova.

Kompozitni sustavi za toplinsku izolaciju ne sastoje se dakle samo od ljepila, izolacijskog materijala, tkanine i žbuke. Uvijek su važni detalji kao što su primjerice priključci u području prozora i vrata. Ondje se zbog neispravne izvedbe detalja može ugroziti funkcionalnost i dugotrajnost čitavog sustava. Stoga Sto nudi brojna rješenja koja doprinose osiguranju kvalitete cjelokupnog sustava i znatno olakšavaju obradu komponenti.

Asortiman obuhvaća proizvode za pričvršćenje izolacijskih ploča, elemente za montažu za sigurno pričvršćenje elemenata, profile za različite priključke, prozorske klupice i gotove elemente sustava kao što su primjerice ploče niša ili rebreničke kutije. Najvažniji je cilj pri razvoju svih komponenti pribora sustava Sto savršena integracija u cjelokupan sustav.

Pribor sustava Sto može se podijeliti u pet područja primjene:

1. izrada podnožja - stručno i dugotrajno

2. površina fasade - učinkovit rad

3. izrada detalja na prozorima i vratima - savršenost do detalja

4. pričvršćenje elemenata - bez toplinskih mostova i sigurno

5. priključak krova - maksimalna zaštitna funkcija

Pribor sustava Sto ispunjava tri funkcije:

1. sigurnost

2. ušteda vremena

3. nepostojanje toplinskih mostova

Mrežna brošura

Ovdje ćete saznati sve o priboru sustava Sto.

Mikrostranica

Ostale informacije o priboru sustava Sto interaktivno su prikazane na našoj mikrostranici.

Poster

Praktični poster za zid i brz pregled.