Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Lakovi i lazure

Lakovi i lazure - hotel Ramada Plaza, Basel/Švicarska Prikaži sliku u punoj veličini

Hotel Ramada Plaza, Basel/Švicarska

Kao predvodnik u ekološki svjesnom, humanom oblikovanju životnog prostora Sto se brine za to da proizvodi ispunjavaju najstrože ekološke kriterije, a opterećenje štetnim tvarima ostane čim manje, što je važno posebno kod lakova i lazura.

Ako se odlučite za asortiman lakova proizvođača Sto, donijeli ste svjesnu odluku za okoliš.

Direktiva VOC
Ograničenje hlapljivih organskih spojeva (VOC) izazov je kojem se suprotstavljamo svim snagama. I to uspješno: jer već danas jamčimo provedbu europske Direktive VOC.
Njome je ograničenjima maksimalnih vrijednosti reguliran udio otapala u bojama i lakovima. Direktiva VOC stupila je na snagu u dvjema fazama, 2007. i 2010. Sto je već ranije asortimanom lakova i lazura na bazi vode ispunio te zakonske odredbe i tako stvorio bazu primjene lakova i boja bez razmišljanja.

Premazivanje slaba mirisa
Premazivanje slaba mirisa s proizvodima AF. Opterećenje mirisom pri premazivanju stvar je prošlosti! To je omogućeno pomoću lakova od alkidne smole Sto koji ne sadrže aromate, ali sadrže otapala slaba mirisa.

Sve na jednom mjestu
Uostalom: mi imamo i prikladan, inovativan alat. Bilo da je riječ o radovima premazivanja, lakiranja ili valjkom, bilo da je riječ o tapeciranim valjcima dugih ili kratkih dlačica, valjcima za grundiranje, soboslikarskim ili strukturnim valjcima – opsežan asortiman alata Sto optimalna je oprema za izvođače za svaku primjenu.