Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Program proizvoda

Fasada

Fasada

Oblikovanje fasade jest umjetnost kojom se pomoću oblika, boje i strukture zgradi daje potpuno vlastiti karakter. Osim estetskih vrijednosti tu su važni i funkcionalnost i dugotrajnost. Više od 40 godina iskustva pruža našim klijentima sigurnost da će dobiti odgovarajuće rješenje za svaki zahtjev. Naši sustavi fasadne izolacije ne nude samo trajnu zaštitu nego u kombinaciji s fasadnim žbukama i bojama pružaju brojne mogućnosti da se objektima pruži nezamjenjiv izgled.

Interijeri

Interijeri

Najveći dio svojega života provedemo u zatvorenim prostorijama. Pritom su zahtjevi po pitanju individualnog, funkcionalnog oblikovanja zdravog prostora nevjerojatno porasli. Sto nije samo vodeći na tržištu na području sustava fasadne izolacije nego i specijalist za interijere. Opsežan asortiman za interijere društva Sto ispunjava najviše ekološke standarde i ispunjava sve želje i po pitanju dizajna: stambene prostorije tako postaju pravi san.

Akustika

Akustika

Vizualni i akustični dojmovi aktiviraju ugođaje i osjećaje te u posebnoj mjeru utječu na naša osjetila. S akustičnim sustavima Sto vrijeme jeke i ometajući zvukovi reguliraju se i smanjuju na minimum. Zahvaljujući multifunkcionalnosti koncepata za stropove i zidove te velikom prostoru za oblikovanje Sto može ispuniti estetske, akustične i klimatske zahtjeve.

Lakovi i lazure

Lakovi i lazure

Kao predvodnik u ekološki svjesnom, humanom oblikovanju životnog prostora Sto se brine za to da proizvodi ispunjavaju najstrože ekološke kriterije, a opterećenje štetnim tvarima ostane čim manje, što je važno posebno kod lakova i lazura.

Ako se odlučite za asortiman lakova proizvođača Sto, donijeli ste svjesnu odluku za okoliš.

Popravljanje betona

Popravljanje betona

Beton je kao građevni materijal postao sastavnim dijelom moderne arhitekture - bilo na mostovima, industrijskim objektima ili stambenim zgradama. No, beton nije neuništiv i valja ga njegovati i štititi. Sto ovdje proizvodima i cjelokupnim rješenjima doprinosi održanju tvari i vrijednosti.

Podni premaz

Podni premaz

Podne površine neprestano su pod mehaničkim, tehničkim ili čak toplinskim opterećenjem. Podni premazi društva Sto ispunjavaju brojne tehničke zahtjeve, a zbog svojih raznolikih varijanti i brojnih mogućnosti kombinacija prikladni su za sve primjene - bilo u sanaciji ili u novogradnji.

Alat

Alati i strojevi

Kao A kao armatura do Z kao završni premaz - Sto ima vrlo opsežan portfelj alata. Kako bismo ga uvrstili u program proizvoda, neki radni uređaj mora oduševiti kvalitetom i cijenom. Pritom se posebna pažnja pridaje praktičnoj uporabnoj vrijednosti. Tako se kod proizvođača Sto mogu pronaći i posebno izrađeni modeli i proizvodi koji oduševljavaju inteligentnim posebnostima koji se inače teško ili uopće ne mogu