Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Kolekcije boja - StoColor System

Temelj: vizualan ljudski doživljaj

Boja i arhitektura međusobno su neodvojivo povezane. Boja podupire, pojašnjava, strukturira i organizira, omogućuje neposredan emocionalni doživljaj objekta. Tako boja daje odlučujuć doprinos raznolikosti arhitekture.


Sustav StoColor System

StoColor System pravi je klasik društva Sto. Temelj tog sustava čini vizualan ljudski doživljaj. Ta izravna veza s emocionalnom stranom boje ključ je sustava StoColor System i njegove intuitivni primjene.


Osnovne boje, struktura sustava i serije miješanja mogu se brzo shvatiti. Katalogizacija na temelju metrike boje uvijek je diskretno u pozadini i nikako ne postavlja pravila niti ograničenja pri odabiru nijanse. Taj minimum apstrakcije u kombinaciji s maksimumom usmjerenosti k praksi čini sustav StoColor System iznimno jednostavnim za korisnike.


AC - Architectural Colours

„AC- Architectural Colours“ obuhvaća dugotrajne boje za ovojnicu objekta, povezane s materijalima. Svih 300 nijansi isporučivo je u kvaliteti silikonske smole kao i u obliku proizvoda Lotusan. Većina je uz to prikladna za premazivanje organskih i anorganskih kompozitnih sustava za toplinsku izolaciju.


Kolekcija StoDesigner Collection

Dizajneri studija StoDesign sastaju se svake dviju godine i određuju površine, strukture i boje koje imaju budućnost. One odražavaju tendencije koje proizlaze iz njihove svakodnevne suradnje s vodećim arhitektima, ali i istraživanja i publikacija trendova u čitavom sektoru.

Krug boja

farbkreis

Temelj sustava StoColor System čini vizualan ljudski doživljaj.