Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Mobilna usluga društva Sto

Stigla je aplikacija StoViewer za iPad!

Aplikacija StoViewer s više od 200 površina

Aplikacija StoViewer jest virtualna biblioteka materijala koja omogućuje stvarnosti blizak doživljaj površina od žbuke, kamena, stakla i keramike. Svjetlinom, padom svjetla i nijansom boje u slikovnim datotekama visoke rezolucije može se individualno upravljati i tako simulirati različite situacije danjeg svjetla i rasvjete.

Inspirativni alat, aplikacija StoViewer, nudi jedinstvene mogućnosti pri odabiru premaza za fasadu i interijer. U ovoj aplikaciji možete pogledati više od 200 površina proizvoda društva Sto. Za sve površine moguće je individualno namjestiti kut pada svjetla i svjetlinu. Tako se izgled može simulirati vrlo blizu stvarnosti, za različita doba u danu.

Površine žbuke uz to se mogu obojiti nijansama boja sustava StoColor System. U aplikaciji StoViewer na raspolaganju su vam površine od kamena, stakla i keramike i to u nijansama boja dotične kolekcije.

Preuzimanje aplikacije Sto

Sto - aplikacija za iPhone i iPad

Aplikacija Sto besplatno je dostupna u trgovini iTunes.