Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Praktičan program usavršavanja

Krajem listopada je u prostorijama za edukaciju u centrali društva Sto u Villachu održano školovanje o ručnoj obradi proizvoda za unutarnji prostor za soboslikare. Cilj školovanja je bilo prenošenje stručnog obrtničkog znanja o pravilnoj obradi proizvoda za unutarnji prostor tvrtke Sto i to StoCalce Effeto, StoColor Metallic, StoDecolit MP, StoCalce Veneziano, Stolook Piccolo, StoColor Puran Satin i Stolook Diamant.

Aplikacijski tehničar društva Sto Elvir Begovic školovanje je učinio pravim doživljajem te je dao savjete i trikove iz teorije i prakse o proizvodima za unutarnji prostor. Pritom je bilo mnogo prilika za dijalog i razmjenu iskustva. Praktične vježbe na uzorcima površina simulirale su situacije iz prakse i ukazale na profesionalnu obrtničku primjenu proizvoda za unutarnji prostor tvrtke Sto. Osim pravilnih radnih koraka predstavljena je i primjena pripadajućeg alata. Gotovi uzorci ploča stavljeni su na raspolaganje polaznicima školovanja kao uzorci kupaca.

Na školovanju soboslikara sudjelovali su Mario Kordić (GRADITELJSTVO Kordić j.d.o.o.), Bruno Beljak (MEŠIĆ COM d.o.o.) i Perica Taslak (VC Zagreb) iz Hrvatske, iz Slovenije su se školovanju pridružili Danilo Mištrafović (DANILO MIŠTRAFOVIĆ s.p.), Boštjan Poljanec (Boštjan Poljanec s.p.), Matic Bogataj (Boštjan Poljanec s.p.), Habat Franc (Soboslikarstvo in fasaderstvo Franc Habat s.p.) i Gašper Kravanja (PC Ljubljana).

Video snimke obrade

Ovdje možete vidjeti video snimke obrade za StoSignature Interior Collection #01.