Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

10-godišnja obljetnica rada za djelatnike u Hrvatskoj

bild_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

Erwin Truskaller (voditelj međunarodne prodaje) s djelatnicima Zdravkom Žarkom i Mirom Solgatom.

Podružnica tvrtke Sto u Hrvatskoj proslavila je 10. godišnjicu postojanja te je tom prigodom iskazala priznanje dvojici dugogodišnjih djelatnika. Zdravko Žarko i Miro Solgat od prvog dana rade u podružnici i od njenog su osnutka bez prestanka zaposleni u tvrtki Sto te su dragocjeni oslonci Prodajnog centra Zagreb kao i cijele organizacije.

Voditelj prodaje za izvoz Erwin Truskaller zahvalio im je pred okupljenom ekipom i u nazočnosti voditelja Prodajnog centra Tomislava Šikoronje na dugogodišnjoj suradnji, angažmanu i lojalnosti.

Sada, nakon 10 godina postojanja i uspješnog rasta na hrvatskom tržištu tvrtka Sto Ges.m.b.H. planira proširenje svojih skladišnih i prodajnih kapaciteta. Na taj način uz stalno proširenje i usavršavanje tima koji radi u distribuciji i u Prodajnom centru u Hrvatskoj želimo istaknuti Sto standard kvalitete kako bismo još bolje udovoljili kupcima.

Ostali zaposlenici u podružnici Slovenija i Hrvatskoj koji slave 10. obljetnicu postojanja 2018. godine su:
Darko Čuk - Prodajni savjetnik u Rijeci
Lara Šerić Pališka - Unutrašnja služba Rijeka
Renata Koželj Kvas - Unutrašnja služba Ljubljana
Dražen Galušić - Voditelj prodaje u Zagrebu
Macut Slobodan - Djelatnik u ton stanici u Zagrebu
Tomislav Šikoronja - Voditelj prodajnog centra u Zagrebu
Tomislav Košec - Skladištar u Zagrebu