Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Grundiranje unutarnjih prostora inovativnom gel tehnologijom

sto_anwendung_grundierung_3787_neu_gallery_landscape_1 Prikaži sliku u punoj veličini

Transparentni temeljni premaz s gel tehnologijom može se nanositi ličenjem, valjkom ili bezzračnim prskanjem bez ostavljanja pruga iza sebe.

Svaki savršeni premaz počinje s pravim temeljnim premazom. Bilo na gipskartonskim pločama, betonskim ili vapnenim površinama; dobar temeljni premaz osigurat će da sljedeći premaz dobro prianja. Sto sa StoPrim GT donosi novi proizvod na tržište koji se zahvaljujući svojom gel tehnologijom može nanositi putem valjka ili prskanjem i iznad glave bez kapanja i ostavljanja pruga iza sebe.

Bez kapanja, bez pruga
Idealni temeljni premaz ne samo da mora podesiti upijanje podloge te je učvrstiti, nego se mora moći obrađivati bez poteškoća. StoPrim GT može se nanositi valjkom ili prskanjem, a da pritom ne kapa. To mu omogućuje njegova gelasta konzistencija.

Test vezanja pijeska: StoPrim GT na ispitivanju
Da StoPrim GT veže pješčanu podlogu do tri puta jače od ostalih proizvoda, može se vidjeti vlastitim očima. Za izvođenje pokusa dovoljne su dvije čaše s pijeskom u koje se dodaju po dva grama temeljnog premaza – u jednu čašu StoPrim GT, a u drugu neki usporedivi proizvod. Nakon 24 sata rezultat je jasan: Kap od usporedivog temeljnog premaza teži 1,98 grama te je iznutra još pješčana. Kap od StoPrim GT teži čitavih 6,96 grama te je kompletno otvrdnjela. Sto proizvod se, dakle, stvrdnjuje vidno i s velikom učinkovitošću te podlogu čini nosivom za sljedeći nanos boje odnosno žbuke.

Kao idealan alat za obrađivanje StoPrim GT prikladan je Sto-FineCoat Roller koji materijal pohranjuje u spremišta svoje beskrajne vune te ga prilikom aplikacije postepeno ispušta. Na taj način moguće je minimalizirati stvaranje pruga i kapi.

StoPrim GT ne sadrži otapala ni omekšivače te ima nisku razinu emisija i konzervansa. Ovaj temeljni premaz prikladan je za gotovo sve uobičajene građevinske podloge kao i za površine s kombinacijom od različitih građevinskih materijala.

StoPrim GT

Obrada bez pruga i kapanja, savršena priprema podloge zajamčena.