Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Praktični program usavršavanja

Krajem ožujka u Villachu se održavala radionica za zanatsku obradu StoCretec premaza za industrijske podove i garažne zgrade. Cilj obuke jest prenošenje zanatskog stručnog znanja za pravilnu obradu StoCretec sustava za zaštitu površine Epoxy-Hybrid, OS13 i OS8.

Prvog dana obuke su voditelj sektora StoCretec, Johann Muhr, i upravitelj proizvoda StoCretec, Jürgen Kampitsch, dali teoretski uvid u asortiman StoCretec podnih premaza te u sustave za zaštitu površine za garažne zgrade. Posebna pažnja pritom je bila na novom Epoxy-Hybrid premazu StoCrete EH 200 koji sprječava stvaranje mjehurića unatoč vlažnoj podlozi te na inovativnom premazu za garažne zgrade, Sto Pox 590 EP, koji objedinjuje difuzijsku otvorenost prema vodenoj pari i premošćivanje pukotina.

Elvir Begović, aplikacijski tehničar iz tvrtke Sto, zajedno je s Frankom Weiratherom, tehničarem za pripremu boja iz tvrtke Sto, pretvorio obuku u pravi doživljaj te je dao pokoji savjet o proizvodima iz teorije i prakse. Praktične vježbe na uzorcima površina pritom su simulirale situaciju u praksi te su pokazale kako na zanatski profesionalan način provesti StoCretec sustave za podne premaze.

Na Cretec obuci su bile zastupljene obrađivačke tvrtke iz Istre (C.I.A.K. d.o.o.), Bosne (Bigrad d.o.o.) i Srbije (Interpod d.o.o.). Dizdarević Mevludin s tvrtkom Bigrad d.o.o. već 15 godina opskrbljuje sva tri distribucijska partnera tvrtke Sto u Bosni: Gifiks d.o.o., Bojorod d.o.o. i Percon d.o.o.. Veliko hvala ide Bredi Hofer za savršeno organiziranu obuku te Sabini Stroitz koja je odgovorna za oblikovanje certifikata za ukupno 15 sudionika obuke.

StoCretec podni premazi udovoljavaju brojnim tehničkim zahtjevima i prikladni su za sve primjene zahvaljujući svojim raznovrsnim varijacijskim mogućnostima i bezbrojnim mogućnostima kombiniranja - bilo kod sanacija ili novogradnje. StoCretec za to nudi široku paletu proizvoda od temeljnog premaza preko premaza pa sve do zaštite koji uvjeravaju.

StoCrete EH 200

Međupremaz s Epoxy-Hybrid tehnologijom.

StoPox 590 EP

Premaz za podove u garažnim zgradama.