Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Sto na Austria Showcase u Zagrebu

hauptbild_neu_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

Austria Showcase u Zagrebu na temu „Održiva gradnja u Hrvatskoj“.

Sudionicima na Austria Showcase su predstavljeni planirani projekti u hrvatskom urbanom prostoru te u hrvatskom turističkom i zdravstvenom sektoru, dok su stručna izlaganja hrvatskih i austrijskih stručnjaka zaokružili cijeli ovaj događaj.

Preko 100 arhitekata iz Hrvatske pratilo je izlaganja arhitekata među kojima su bili Karlheinz Boiger iz Hohensinn Architektur ZT GmbH, Tom Kaden iz Architekturbüro Kaden+Lager te Andrija Rusan iz Oris Kuća arhitekture. U fokusu su bili realizirani projekti drvogradnje iz Austrije i Hrvatske, a govorilo se i o temama kao što su gradnja među postojećim zgradama u urbanim područjima pomoću modularnog načina gradnje te gradnja s materijalom drva u turizmu.

Tvrtka Sto i druga austrijska poduzeća prezentirali su svoja rješenja u području drvogradnje, a na štandu tvrtke Sto mogle su se doznati posebne informacije vezane uz izolaciju drvom i održivi izolacijski sustav StoTherm Wood.

Ciljna publika bili su nositelji gradnje i investitori, hrvatski projektanti (arhitekti i građevinski inženjeri) iz područja stanogradnje, javne gradnje i turizma te gradonačelnici, ravnatelji škola i predstavnici općina.

StoTherm Wood

Klimatski neutralan povezani sustav.