Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Zaklada Sto podupire novi naraštaj arhitekata

sto_stiftung_18_2018_nachbericht_gbs_bild_01_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

Zaklada Sto podupire ljetnu školu u Beču koju organiziraju Sveučilište za prirodne resurse i primijenjene bioznanosti (BOKU) i društvo OeAD-Wohnraumverwaltung.

Na ljetnoj akademiji „Green.Building.Solutions.“, koju podupire Zaklada Sto, Beč će na tri tjedna postati europska metropola za održivu gradnju, energetsku uštedu i resursnu učinkovitost. Od 20. srpnja do 11. kolovoza 2019. će po sada već deveti put za oko 60 međunarodnih studenata biti ponuđen program uz intenzivno stjecanje znanja, interkulturalnu razmjenu, iskustvo u praksi i izlete arhitekata.

Ovaj kolegij na razini diplomskog studija izvodi se na engleskom jeziku i traje tri tjedna te je predviđen prvenstveno za međunarodne, izvrsno kvalificirane studente iz područja arhitekture, projektiranja i građevinskog inženjerstva. No, prijaviti se mogu svi studenti s projektantskom ili građevinsko-tehničkom pozadinom znanja. Pretpostavljaju se određen napredak u studiju, idealno završen preddiplomski studij, i temeljno znanje jer predavanja i radionice kreću s napredne razine te se na osnove gotovo ne osvrće. Samo tako mogu se obučiti visokokvalitetni predvodnici u području Green Building.

Zaklada Sto podupire GBS
Međunarodni i austrijski studenti mogu se prijaviti na dodjelu stipendije kako bi se i dobro kvalificiranim natjecateljima slabijeg imovinskog statusa omogućilo sudjelovanje. Studenti se do lipnja 2019. godine mogu na https://summer-university.net/ prijaviti za Green.Building.Solutions. 2019 i radionicu Hands-On u organizaciji Zaklade Sto.

Prijava

Međunarodno ljetno sveučilište Green.Building.Solutions.