Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Pravi pod za stvaranje ugodnog prostora

stocryl_bf700_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

StoCryl BF 700 - Basic: Idealan premaz za podrume i hobby sobe.

Kod visokokvalitetne gradnje naglasak je jednak na estetskom i na zdravstvenom aspektu. S proizvodom StoCryl BF 700 tvrtka Sto je razvila podni premaz koji će se pobrinuti za pozitivnu, neopterećenu klimu prostora. Ova boja s posebno malo emisija ispunjava sve zahtjeve održive gradnje prema DGNB-u i LEED-u te je izlistana pri Uredu za tehničku kemiju "BauXund" i pri deklaracijskoj centrali "baubook". Istovremeno StoCryl BF 700 je uvjerljiv po pitanju kreativnosti i individualnosti.

Kada pristupite nekom prostoru i instinktivno se odmah osjećate ugodno: Taj cilj Sto kao predvodnik branše slijedi već više od 20 godina s inovativnom proizvodima za građevinsku industriju. Za zdravlje i ugodnu atmosferu u unutarnjim prostorima velikim dijelom je zaslužan i odabir pravog poda. Boja, dojam i stil poda definiraju izgled nekog prostora, a sastav premaza utječe na zdravlje i osjećaj ugode na jednoj dubljoj razini. Sa StoCryl BF 700 tvrtka Sto na tržište donosi podnu boju s malo emisija na bazi akrilata koja ispunjava najviše zahtjeve održive gradnje i ne postavlja granice u kreativnom smislu uređenja. Ova podna boja izvrsna je za primjenu u prostorima s prosječnim pješačkim prometom.

Uvjerljiva tema u šest varijacija
StoCryl BF 700 proizvodi se u šest "okusa" koji za svaki slučaj primjene nude idealno rješenje. "Basic" verzija otporna je na abraziju, jednostavno se obrađuje impresionira svojom dobrom sposobnošću prekrivanja. Ona predstavlja idealan premaz za podrume i prostore za hobi. Uvijek tamo gdje je potrebno brzo i jednostavno čišćenje, primjerice, u prodajnim i izložbenim prostorima, varijacija "Easy Clean" je savršen odabir. Za sigurnost od sklizanja, primjerice, na stepenicama ili u praonicama i sušionama, preporuča se StoCryl BF 700 "Safe" varijanta. S verzijom "Creative" tvrtka Sto ispunjava želje po pitanju kreativnog uređenja i daje veliku slobodu pri dizajniranju poda. I ova je verzija premaza izvrsna je za prostorije prodaje ili za izložbe. I za vanjske prostore kao što su balkoni tvrtka Sto ima spremno rješenje: "Exterior" verzija proizvoda StoCryl BF 700 otporna je na vremenske utjecaje i UV-zrake, ima protuklizno svojstvo i izgledom je vrlo privlačna.

StoCryl BF 700

Jednostavna, s malo emisija i jedinstvena.