Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Naručivanje i isporuke se odvijaju i dalje

Poštovani kupci i partneri,

kako bismo na najbolji mogući način zaštitili dobrobit i zdravlje naših djelatnika i kupaca, poduzeće Sto je poduzelo sve propisane zdravstvene mjere u svim pogođenim područjima. Radi zaustavljanja širenja koronavirusa i zaštite zdravlja sviju nas, od sada se primjenjuju sljedeće mjere:

  • Obustavlja se dolazak kupaca u Prodajni centar i skladište, što znači do daljnjega nije moguć osobni pristup skladištima, stanicama za toniranje i uredima. Stoga neće biti direktnog kontakta između kupaca i djelatnika.
  • Narudžbe možemo do daljnjega primati isključivo putem e-pošte, faksa ili telefona. Vaši uobičajeni partneri za kontakt Vam i dalje stoje na raspolaganju.
  • Molimo Vas da nam preuzimanja robe unaprijed najavite, telefonom ili putem e-pošte, kako bi prethodno komisionirana roba bila na raspolaganju na otvorenom za samostalno preuzimanje. Potpisanu otpremnicu kupac ubacuje u pripremljenu Sto kantu. Stoga neće biti direktnog kontakta između kupaca i djelatnika.
  • Iz današnje perspektive dostave se mogu i dalje vršiti, potrebno je računati s kašnjenjima kao posljedicom ograničenja.


Svjesni smo da su ta ograničenja neugodna, ali radi zdravlja sviju nas su neophodna. Hvala Vam na Vašem razumijevanju!

Ako će biti promjena u tom pogledu, odmah ćemo Vas obavijestiti.

Zajedno ćemo uspjeti, ostanite zdravi!

Kontakt za primanje narudžbi

Vaši uobičajeni partneri za kontakt Vam i dalje stoje na raspolaganju.