Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Reinterpretacija žbukane tradicije sa StoSignature

fuerstenweg_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

Neusmjereno teksturirana završna žbuka u Rough 40 fasadi daje strukturu i laganu dubinu. Objekt: Urbane kuće Fürstenweg 49, Innsbruck.

Od jednostavnog klasika do maestralno izvedenog kreativnog umjetničkog djela - sa žbukanom fasadom sve je moguće. StoSignature nudi promišljenu sistematiku tekstura i efekata koja se već godinama pokazuje uspješnom. Time nastaju gotovo beskrajne kombinacije materijala i tehnika za ovojnicu zgrade. Zahvaljujući komponentama koje se međusobno isprepliću i koje su savršeno usklađene jedna s drugom, obrada ne može biti sigurnija: Savjeti stručnjaka i rješenja za detalje – od projektiranja sve do realizacije – direktno su dostupni kod tehnološkog predvodnika Sto.

StoSignature je optimiran za sigurnost sustava i učinkovitost. Pojedinačne komponente sistematike – teksture i efekti – jasno su strukturirane te se međusobno mogu slobodno kombinirati. Teksture "Fine", "Rough", "Linear" i "Graphic" mogu se spojiti s efektima koji se nanose kao dodatni slojevi, primjerice premazi u boji ili granule koji se nanose ili po cijeloj površini ili parcijalno korištenjem šablona. U kategoriji "Impressions" na izbor već stoje gotove kombinacije tekstura i efekata, primjerice površine s metalnim, betonskim ili drvenim dojmovima konačnog izgleda.

Do kraja promišljeno, sigurna obrada
Među sistematiku proizvoda StoSignature ne spadaju samo same površine, nego i promišljen asortiman standardnih i specijalnih alata kao i detaljne upute za obradu. Uz svaku StoSignature tehniku postoji detaljan videozapis za obradu koji će dočarati pravilnu izvedbu. Sto nudi vlastite obuke za obrađivače koji tim putem mogu istražiti mogućnosti StoSignature u praksi. Stručni savjetnici tvrtke Sto direktno će doći na gradilište kako bi obučili i podržali stručnjake u radu s procesnim tehnikama.

StoSignature exterior

Što se krije iza reinterpretacije žbukane tradicije?

Obrada

Uz svaku StoSignature tehniku postoji detaljan videozapis za obradu.