Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Novi prodajni ured poduzeća Sto u Beogradu

Nešto više od godinu dana nakon osnivanja srpske podružnice poduzeća Sto u srpnju 2019. god., početkom kolovoza je otvoren novi prodajni ured poduzeća Sto u Beogradu. Time svi zainteresirani mogu na licu mjesta dobiti široku paletu sustava i proizvoda za građenje i saniranje poduzeća Sto - privatni graditelji kuća, arhitektice i arhitekti, investitori ili zanatski stručnjaci.

Sto je tehnološki pionir kada se radi o fasadnim sustavima, unutrašnjem uređenju ili (industrijskim) podnim premazima. S novim prodajnim uredom u Srbiji tražena tehnologija poduzeća Sto otvorena je sada i za potencijalne kupce u Beogradu. Pritom je vrlo važno: Ogroman broj uzoraka nalazi se na raspolaganju direktno na licu mjesta tako da zainteresirane privatne osobe i stručnjaci mogu steći dojam o visokoj kvaliteti proizvoda poduzeća Sto. I stručno tehničko savjetovanje, podrška u izradi natječaja za arhitekte i razrada inspirirajućih prijedloga za dizajn dio su portfelja široke ponude usluga poduzeća Sto u Beogradu.

Uspješna priča Srbije
Tvrtku Sto sa Srbijom veže duga i uspješna povijest. Ona je počela s partnerskim sporazumima s lokalnim trgovcima kao što je poduzeće Kužet Trade d.o.o. iz Novog Sada, nastavila se preko slanja vlastitih savjetnika arhitekata u Beograd, niza dojmljivih referenci poput Pupinove palate u Novom Sadu, Hotela Hilton u Beogradu, Švicarskog veleposlanstva te završila otvaranjem nove treće podružnice poduzeća Sto „Sto Ges.m.b.H. ogranak Beograd“. Otvaranje vlastitog prodajnog ureda bio je sljedeći logički korak koji naglašava ulogu poduzeća Sto kao kompetentnog partnera zanata. Proslave povodom otvorenja zbog situacije s koronavirusom nije bilo - ona će se održati prvom mogućom prilikom.

Prodajni ured u Beogradu

Omladinskih brigada 86k
11070 Novi Beograd

Tel.: (011) 6350127
Faks: (011) 6350129

Prodajni ured u Beogradu

Kontakt osoba, radno vrijeme i kako stići.