Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Nova lokacija podružnice Sto u Zagrebu

Od petka, 19. veljače 2021. godine, naši zaposlenici iz administracije, upravljanja proizvodima i prodaje bit će vam na raspolaganju u novim prostorijama podružnice Sto. Prodajni centar sa skladištem i logistikom bit će otvoren na novoj adresi od 1. ožujka 2021.

Promjenom lokacije prodajni centar, prihvat narudžbi i logistika s izdavanjem i preuzimanjem robe mogu se pronaći na novoj adresi ul. Franje Lučića 32A.

Naša administracija, tim za upravljanje proizvodima i prodaju na raspolaganju su vam u novom uredu tijekom uobičajenog radnog vremena (od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati). U novom, modernom izložbenom prostoru moći ćemo Vas primiti i savjetovati još bolje. Dizajn i oprema novog prodajnog centra također pruža dobar pregled našeg širokog asortimana, od fasadnih obloga i kreativnih žbukanih površina do akustičnih sustava i podnih premaza. Posebno smo ponosni na našu novu učionicu, u kojoj ćemo ubuduće održavati naše tehničke tečajeve i tečajeve za svoje kupce i partnere.

Cijelom timu Sto u Zagrebu želimo puno veselja u novim prostorijama i radujemo se što ćemo vas dočekati na našem novom mjestu!

Nova adresa

Prodajni centar Zagreb

Ulica Franje Lučića 32A
10090 Zagreb

Tel.: 1 3499 624
Faks: