Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Arhitektura za moderno gostoprimstvo

Usluga, ugoda i funkcionalnost: U hotelima, restoranima ili barovima se gostoprimstvo i ekonomija usko isprepliću. Kako bi sve išlo glatko i kako bi se gosti osjećali ugodno, potreban je moderan objekt s prikladnim bojama, površinama i strukturama. Tvrtka Sto ovdje nudi opsežan portfelj.

Hotel je kao dom, samo na drugom mjestu. Restoran se smatra i „trećim mjestom“ – mjestom gdje ćete se dobro osjećati. Za to je potrebna arhitektura koja će spojiti osjećaj ugode s gostoprimstvom. Moderna arhitektura svakako mora biti i funkcionalna i ekonomična jer je hotel kompleksan poslovni pogon u kojem su pojedinačne komponente učinkovito međusobno usklađene – sve to iza kulisa kako bi bilo nevidljivo za goste. Uređenje hotela stoga se ne mora dopasti samo gostima, nego mora biti prilagođeno i svakodnevnim procesima pogona. Tu sustavi tvrtke Sto mogu dokazati svoje prednosti u punom opsegu.

Sloboda pri uređenju fasada
Moderno hotelijerstvo i gastronomija danas su nezamislivi bez vrijednosti poput održivosti, ekologije i prirodne atmosfere. Današnji gosti imaju visoke zahtjeve – tako i prema arhitekturi. Fasada je prva koja upada u oko. Ona je lice svake zgrade, ona je posrednica između unutarnjeg i vanjskog prostora i predstavnica samog poduzeća. Široki portfelj proizvoda tehnološkog predvodnika Sto ovdje nudi veliki prostor za kreativnost. Kreativne površine žbuke programa StoSignature exterior donose ekskluzivnu individualnost na fasadu, tvrde obloge poput pločica od klinkera ili prirodnog kamena očuvat će vrijednost fasade, njezinu otpornost i naravno individualnost. Ovješeni ventilirani fasadni izolacijski sustavi StoVentec objedinjuju visokotehnološke funkcije sa zahtjevnom estetikom.

Savršene površine za unutarnje i vanjske prostore
Dobra arhitektura se nastavlja i u unutrašnjosti: Svejedno je li u pitanju blagovaonica, predvorje, bar ili restoran, ništa određeni objekt ne predstavlja jasnije i neposrednije od atraktivnih boja i struktura na zidovima i stropovima. Unutarnje silikatne boje marke Sto ne izgledaju samo dobro, nego osiguravaju i zdravu klimu u prostoru. One ne sadrže konzervanse te se 95 % sastoje od prirodne sirovine silikata – čime se u hotelskim sobama osigurava opuštajući san. Čistu individualizaciju obećava program StoSignature interior. Iza njega se kriju jedinstvene lijepe površine i boje koje omogućavaju raznoliko uređenje i koje su savršeno usklađene s konkretnim korištenjem prostora – tako prostori u hotelijerstvu i gastronomiji postaju pravi unikati. Za infrastrukturne prostore poput stubišta i kuhinja ili izložene prometne površine poput parkirnih zgrada i podzemnih garaža tvrtka Sto nudi opsežan program izdržljivih unutarnjih boja i podnih premaza.

Još veća ugoda kroz dobru akustiku
Svejedno je li seminarska prostorija ili blagovaonica: Za ugodnu i opuštenu atmosferu je ključna dobra akustika prostora. Akustični sustavi marke Sto poput StoSilent Modular stropnih i zidnih jedara - koji se i naknadno mogu ugraditi - ili StoSilent Distance - homogena varijanta bez spojnica - nisu samo funkcionalni, nego stavljaju i estetske naglaske.

Gradnja u hotelijerstvu i gastronomiji

Pomoć pri projektiranju i prilagođen program proizvoda