Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Orisovi dani arhitekture uživo i digitalno

Međunarodni arhitektonski simpozij „Dani Orisa“ organizira se od 2001. godine i povezuje izvanredne arhitekte iz cijelog svijeta. Ovogodišnje izdanje održat će se kao hibridno događanje, naime, izlaganja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu mogu se pratiti internetskim prijenosom uživo putem profesionalne virtualne platforme.

Festival Dani Orisa 21 prenosit će se putem interneta 20. studenog od 10 sati te je prijenos na platformi dostupan iduća 72 sata, do utorka, 23. studenog, 10 sati.

Svi koji kupe LIVE AT LISINSKI + ONLINE kartu ili ONLINE kartu, dobit će tijekom događanja i 72 sata od početka događanja poveznicu za internetsku platformu i pristup kompletnom programu. Izlaganja će se držati na engleskom jeziku, bez simultanog prijevoda.

Informacije o programu i prijave na: daysoforis.com

Tvrtka Sto je sponzor i ponosan partner Dana Orisa od početka arhitektonskih dana u 2001. godini te je i ove godine zastupljena izložbenim štandom. Veselimo se Vašem posjetu!