Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Ako gradite s ljubavlju, gradite svjesno.

bewusst_bauen_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

U središtu svakog građevinskog zadatka stoje ljudi. Profesionalci koji svoj rad izvršavaju sa strašću i ekspertizom i osobe koje zgrade koriste s veseljem i ponosom. Fotografija: Martin Baitinger / Sto SE & Co. KGaA

Kampanja "Iz ljubavi prema građenju. Graditi svjesno." marke Sto objedinjuje emocije sa stručnošću te naglašava i partnerstvo s obrtničkom strukom.

Bilo da se radi o sanaciji, fasadi ili interijeru – specijalizirani obrtnici rade samostalno, pouzdano, točno i profesionalno. Oni su stručnjaci za praksu. Kako bi na najbolji način ispunili zahtjeve investitora gradnje, često više nisu dovoljni praktični, učinkoviti i ekonomični sustavi te sve više treba uzeti u obzir individualne želje i ekološke aspekte. Tvrtka Sto na to gleda kao ljestvicu koju treba dostići u razvoju svojih proizvoda i usluga. Sto je sveo svoj zahtjev za pružanjem inovativnih, održivih, učinkovitih i estetskih rješenja za fasade i unutarnje prostore zajedno s obrtničkim stručnjacima, a koji su ujedno ekonomični i praktični, u nekoliko riječi: "Iz ljubavi prema građenju. Graditi svjesno."

Ova nova kampanja marke Sto stoji za vrijednosti kao što su strastvenost i profesionalnost. Time na emocionalan način prenosimo da stručnjaci u gradnji svoj posao izvode sa strašću i ekspertizom. I da se osobe vesele i da su ponosne što koriste tako profesionalno izgrađenu ili saniranu zgradu. Tko gradi s ljubavlju, gradi svjesno.

Iz ljubavi prema građenju. Graditi svjesno.

Iz ljubavi prema građenju. Graditi svjesno.

Građenje povezuje. Zajedno ćemo Vaše projekte pretvoriti u stvarnost – estetski, održivo i funkcionalno.