Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Orisovi dani arhitekture u Zagrebu

banner_465x220px_neutral Prikaži sliku u punoj veličini

Dani Orisa: Međunarodni arhitektonski festival od 4. – 05. studenog 2022. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Međunarodni arhitektonski simpozij „Dani Orisa“ organizira se od 2001. godine i povezuje izvanredne arhitekte iz cijelog svijeta. Ovaj dvodnevni arhitektonski skup (4. – 5. studenog 2022.) mjesto je susreta arhitekata, dizajnera, studenata arhitekture i svih osoba zainteresiranih za arhitekturu.

Ovo zanimljivo arhitektonsko događanje s brojnim izlaganjima arhitekata i izložbenim dijelom ostvaruje ogroman odaziv. Među predavačima su svake godine svjetski poznate ličnosti zastupljeni jednako kao i manje poznati, ali inovativni arhitektonski uredi iz Europe. Orisove dane arhitekture odlikuje gusti program, a publici će se i ove godine predstaviti uspješna imena s arhitektonske scene.

Informacije o programu i prijave na www.daysoforis.com

Tvrtka Sto je sponzor i ponosan partner Dana Orisa od početka arhitektonskih dana u 2001. godini te je i ove godine zastupljena izložbenim štandom. Prisutnim arhitektima, dizajnerima, studentima arhitekture i svim osobama zainteresiranima za arhitekturu predstavit će se nove interpretacije oblikovanja fasada s kreativnim žbukanim površinama linije StoSignature te održive i iznimno moderne fasade od klinkera sa StoBrick. Veselimo se Vašem posjetu!