Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Međunarodni arhitektonski simpozij

banner_bigarchitecture_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

BIG Architecture Ljubljana: Međunarodni arhitektonski simpozij održat će se 19. svibnja 2023. u industrijskoj četvrti L56.

Ovaj jedinstveni, međunarodni arhitektonski simpozij na razini cijele zemlje (sva izlaganja će biti na engleskom jeziku) održat će se 19. svibnja 2023. u industrijskoj četvrti L56 u glavnom gradu Slovenije, u Ljubljani.

Festival BIG Architecture Ljubljana: Ovaj je događaj organiziran ujedno i kao arhitektonska konferencija i kao sajam proizvoda na kojem pomno odabrani dobavljači predstavljaju inovacije u svijetu graditeljstva. Izložbu prate stručna predavanja arhitekata i dobavljača. Glavni govornici su Peter Lorenz (Lorenzateliers, Austrija, 13:30), Zuloark (Španjolska, 14:30), Carlos Arnaiz (CAZA, SAD, 15:30) i Cristina Gamboa Masdevall (Lacol Cooperative, Španjolska, 16:30). Na događaju će također biti ponuđeni besplatni zalogaji i pića za osvježenje.

Izložba sa Sto proizvodima
Sto će prisutnim arhitektima, inženjerima, državnim i općinskim donositeljima odluka, investitorima i studentima arhitekture predstaviti moderne fasadne obloge. U stručnom predavanju tvrtke Sto na temu „Slobodno uređivanje u sustavu“ bit će prikazan širok raspon mogućnosti proporcija, oblikovanja, površina i boja fasadnih materijala.

Više informacija: https://bigsee.eu/visit-big-architecture/
Besplatna registracija za ulaz: https://architecture.bigsee.eu/register-friends-only/