Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Sto je dobitnik Trigosa Koruška

Dobitnici pojedinih kategorija: Prikaži sliku u punoj veličini

Dobitnici Trigosa 2014.: Kärntnermilch, Sto, Ute Habenicht i Stickcenter Fian.

Žiri oduševljen cjelovitim konceptom KDO-a

Željeni trofej KDO-a već je sedmi put dodijeljen poduzećima koja posluju odgovorno i održivo. Sto je nakon 2012. godine i ovaj put oduševio žiri i dobio željeni trofej u kategoriji velikih poduzeća. Ute Habenicht GmbH radovao se pobjedi u kategoriji malih poduzeća, Kärntnermilch je slavio u kategoriji srednjih poduzeća, a posebna nagrada Trigos ovog je puta dodijeljena poduzeću Stickcenter Fian.

TRIGOS je mnogim poduzećima važan davatelj impulsa za cjeloviti angažman i usidrenje poslovanja usmjerena k vrijednostima

u njihovu upravljanju poduzećem. TRIGOS Koruška dodijeljen je u kategoriji „Cjeloviti angažman KDO“ malim, srednjim i velikim poduzećima. Ocijenjen je cjeloviti angažman KDO poduzeća.

Cjeloviti angažman KDO

U poduzeću Sto KDO je već godinama dio strategije i vizije poduzeća. Žiri je pritom ostao impresioniran daljnjim razvojem koje je pogon ostvario posljednjih godina. Zahvaljujući kodeksu za dobavljače koji vrijedi diljem koncerna i fokusu na regionalnu proizvodnju i nabavu Sto dokazuje da im je održivost doista važna u dobavljačkom lancu. Zahvaljujući fokusu na ekološke inovacije po pitanju proizvoda kao i neprestanom skraćivanju transportnih putova žiri je bio uvjeren o održivo usmjerenje osnovnog poslovanja, što je dovelo do zaslužene nagrade u toj kategoriji.

Na objavu za tisak

Ovdje ćete pronaći objavu za tisak.