Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Stigla je aplikacija Sto 2.0

Aplikacija Sto 2.0

Konačno je stigla: od ovog je trenutka u iTunes trgovini besplatno dostupna nova aplikacija Sto 2.0. Proširena aplikacija dostupna je za iPhone, iPad i iPod.

S aplikacijom Sto 2.0 korisnik ima izravan pristup sustavima fasadne izolacije. 16 sustava mogu se brzo razvrstati po zahtjevima pomoć pet filtara: vrsta sustava, razred otpornosti na požar, učinak izolacije, mehanička opteretivost i izgled. Detaljan pregled sadrži kod svakog sustava kratak opis pojedinih slojeva te pripadajuće proizvode.

Referentni objekti iz čitavog svijeta

Ništa nije uvjerljivije od dobre referencije. Pomoću triju filtara: vrsta objekta, zemlja i skupina proizvoda možete brzo i jednostavno pretraživati bazu podataka s referencijama. Zahvaljujući detaljnom pregledu odmah možete pozvati važne informacije o projektu kao što su arhitekt, izvedba, investitor i upotrijebljeni proizvodi. Uz to mala zemljopisna karta prikazuje lokaciju projekta.

Detalji CAD - konkretno planiranje

Korisnici aplikacije Sto 2.0 u području Detalji CAD mogu pronaći detaljne crteže za proizvode iz područja ETICS, OVF, fasadni profili, unutarnja izolacija i akustika. Svi detaljni CAD crteži u aplikaciji Sto 2.0 pohranjeni su kao datoteke PDF i mogu se jednostavno iz aplikacije poslati kao e-pošta poslovnim partnerima i klijentima.

Koliko stoji aplikacija?

Aplikacija se od danas u Austriji može besplatno preuzeti u trgovini iTunes. Raspoloživa je za iPhone, iPad i iPod.

Preuzimanje aplikacije Sto

qrcode

Aplikacija Sto besplatno je dostupna u trgovini Apple App Store za iPhone, iPod i iPad.