Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Intervju s najboljim fotografom arhitekture

Trollstigen, Norveška. Fotografija: Ken Schluchtmann. www.diephotodesigner.de Prikaži sliku u punoj veličini

Trollstigen, Norveška. Fotografija: Ken Schluchtmann. www.diephotodesigner.de

„Ponajprije vam treba mnogo strpljenja“

Žiri je svaput za redom nagradio Kena Schluchtmannu kao fotografa arhitekture godine na natječaju Architectural Photography Award. Prošle je godine radionica proizvođača Sto u Londonu finalistima natječaja posvetila vlastitu izložbu koja će se nastaviti od 16. siječnja do 28. veljače.

Ovoga se puta u Londonu ne će moći vidjeti radovi berlinskog fotografa. Na prošlogodišnjem natječaju Architectural Photography Award Schluchtmann je kao dio žirija ocjenjivao radove svojih kolega.

Za blog o fasadama Schluchtmann je otkrio neke detalje i u intervjuu ispričao kako se priprema za neki posao, zašto mu je dio posla intenzivno istraživanje na Googleu, kako za svoje fotografije možete iskoristiti čak i nepredvidljivi faktor kao što je vrijeme te što čini doista dobru fotografiju arhitekture.

Pod naslovom „Building Images: The Arcaid Images Architectural Photography Prize“ radionica grupacije Sto u Londonu na izložbi od 16. siječnja do 26. veljače prikazuje osobe koje su proteklog listopada u okviru festivala World Architecture Festival u Singapuru dobile nagrade za najbolje fotografije arhitekture.

Blog o fasadama

Blog o fasadama

Cjeloviti intervju s Kenom Schluchtmannom možete pročitati na blogu o fasadama proizvođača Sto.

Radionica u Londonu

Više o aktualnoj izložbi „Building Images: The Arcaid Images Architectural Photography Prize“