Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Premijera za StoSystain R

Svjetska premijera za revoluciju u fasadnoj tehnici, novi održivi brend iz kuće Sto, osvrt na istraživanje i razvoj iza kulisa vodećeg imena na području tehnologije, inspirativna granična iskustva i vizije budućnosti: Veliki gala susret Sto partnera održan 27. siječnja 2017. u resortu Scalaria u St. Wolfgangu u Austriji poveo je 450 posjetiteljica i posjetitelja na uzbudljivo putovanje u budućnost građenja i stanovanja.

Fasadni sustav budućnosti – StoSystain R – bio je bez svake sumnje vrhunac Sto putovanja u budućnost. „StoSystain R će donijeti revoluciju na tržište fasada kakvo danas poznajemo“, ovim je riječima Walter Wiedenbauer, direktor tvrtke Sto Ges.m.b.H., otvorio ovaj susret. Nova fasada izvedena tehnologijom spajanja na čičak dio je opsežne strategije tvrtke Sto, koja naglasak stavlja na održivost, a dolazi do izražaja kroz novi brend „StoClimate“.

Putovanje u budućnost
Nakon uzbudljivog predavanja o mega trendovima budućnosti koje je održao istraživač trendova Harry Gatterer i nakon gastronomskog predaha, na scenu je stupio StoSystain R, fasadni sustav koji se spaja na čičak: arhitekt Ferdinand Oswald s Tehničkog sveučilišta u Grazu i Ewald Rauter iz tvrtke Sto predstavili su prvi fasadni sustav koji se može razvrstavati prema vrstama komponenata i koji se može demontirati.

U sljedećem bloku tema Claudia Pritz iz StoDesign-a i arhitekt Markus Tauber pokazali su kako izvođači radova sa StoSignature ostavljaju svoj individualni potpis na fasadi. Menadžer Sto-proizvoda Rainer Schmid u nastavku je govorio o bionici i o tome kako „iQolor – intelligent Technology“- fasadne boje tvrtke Sto točno funkcioniraju.

A na zalasku dana krenulo se s Tomom Walekom, glasom radio postaje Ö3, vrhunskim sportašem i voditeljem eventa, na utrku na Južni pol. On je opčinjenoj publici pokazao kako se iz najvećih napora rodilo najbolje i najvažnije iskustvo u cijelome životu.Video

Ovdje ćete naći video osvrt na dane partnera „Inspiracija budućnosti“.