Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Obuka o StoSignature u Hrvatskoj

S novom StoSignature kolekcijom nastaju jedinstvene površine na pročelju i u unutrašnjosti građevinskih objekata. Kako bi se ove kreativne fasadne tehnike tvrtke Sto mogle savršeno izvesti, obrtnici iz Hrvatske i Srbije iscrpno su o svemu informirani i obučeni u okviru održanog workshopa. Obuka se održavala u prodajnim centrima u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

StoSignature omogućuje obrtnicima i projektantima da ostave svoj individualni potpis, kako u unutrašnjosti tako i na fasadi. Različiti materijali i tehnike omogućuju da se njihovim kombiniranjem ostvari mnoštvo raznovrsnih površina i struktura, koje u jednakoj mjeri oduševljavaju kako profesionalne obrtnike tako i one koji se bave arhitekturom.

Praktična obuka bila je potkrijepljena teorijskim predavanjem koje je zainteresirane izvođače upoznalo s referencama i gotovo beskonačnim mogućnostima StoSignature. Sudionici su bili zadivljeni raznovrsnošću i kvalitetom bogatog asortimana tvrtke Sto.

StoSignature Interior

StoSignature Interior

StoSignature Interior Collection #01 daje arhitektima, dizajnerima interijera, obrtnicima i izvođačima impuls, da svoje vlastite ideje i jedinstven rukopis ostvare na zidovima i stropovima.

StoSignature Exterior

StoSignature Exterior

Za oblikovanje bojama na raspolaganju stoji širok asortiman fasadnih boja, lazura i efektnih dodataka.