Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Sto kod SEEBBE

Sto-partneri Jelena Ćuturilo i Romana Venier kod SEEBBE Prikaži sliku u punoj veličini

Sto-partneri Jelena Ćuturilo i Romana Venier kod SEEBBE

Kao najveći događaj na području građevinarstva u ovom dijelu Europe svoja vrata otvorio je 43. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE (South-East Europe Belgrade Building Expo) u Beogradu, koji je trajao od 19. do 23. travnja 2017. Zajedno s Austrijskom gospodarskom komorom Sto je kao značajan izlagač pobudio veliku pozornost i zanimanje kod posjetitelja sajma. Uz pomoć lokalnih predstavnika tvrtke Sto razmijenjeno je mnoštvo korisnih informacija na lokalnoj razini.

Više od 500 izlagača iz preko 30 zemalja dobilo je priliku da pod ovogodišnjim motom „Zlatna grana srpske privrede“ predstavi svoja tehnološka dostignuća i inovacije. Preko 36.000 posjetitelja iz najrazličitijih područja pobliže je upoznato s temama relevantnim za graditeljstvo vodeći se premisom ekološkog načina razmišljanja. S preko 3000 prijavljenih predstavnika domaćih i svjetskih tvrtki do punog je izražaja došao B2B sektor čime je još jednom podcrtan sve veći značaj sajma SEEBBE.

Sto i Gospodarska komora Austrije na Beogradskom Sajmu Prikaži sliku u punoj veličini

Sto i Gospodarska komora Austrije na Beogradskom Sajmu

Pored tvrtke Sto kao najvažnijeg i jedinog predstavnika proizvođača fasada prilikom ovogodišnjeg prvog sudjelovanja Austrijske trgovačke i gospodarske komore postignuto je strateški važno partnerstvo koje će i dalje podržavati i provoditi tržišna istraživanja i zajedničke projekte.

I mediji su bili zastupljeni u velikom broju, našlo se ovdje preko 200 novinara iz Kine, Rusije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, koji su svakodnevno slali svoje izvještaje o beogradskom sajmu.

Sve informacije o SEEBBE

SEEBBE u Beogradu

Beogradski Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE koji je trajao od 19. do 23. travnja 2017. Sve važne informacije na jednom mjestu.