Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Novi suradnik u Hrvatskoj

Novi suradnik Perica Taslak, regionalni voditelj prodaje Dražen Galušić Prikaži sliku u punoj veličini

Novi suradnik Perica Taslak, regionalni voditelj prodaje Dražen Galušić

Vodeće mjesto na području tehnologije u svijetu jedna je od vrlo jakih strana tvrtke Sto. Ovo između ostalog omogućuju naše zaposlenice i zaposlenici s najboljom naobrazbom. Zbog toga se veselimo da će naš tim s Pericom Teslakom, kao novim članom i stručnjakom za savjetovanje i prodaju, dobiti još jedno stručno pojačanje. Gospodin Perica Taslak (39 godina) preuzet će od 1.9.2017. kao „Tehnički prodajni savjetnik“ prodajno područje „Zagreb - Hrvatska Sjever i Istok“.

Na ovoj će funkciji gospodin Taslak raditi kao savjetodavni i prodajni stručnjak za: Sto fasadne sustave ETICS i VHF odnosno sistemske fasade, fasadne premaze, fasadne obloge, premaze za unutarnje prostore, akustiku te pripadajuće alate i strojeve.

Gospodin Taslak će zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu u ovoj branši biti vaš pouzdan kontakt partner na strani tvrtke Sto i on će vas savjetovati u skladu s našim Sto vrijednostima - ljudski blisko, stručno i iskusno, efikasno i susretljivo, ali i napredno, te će vam biti uvijek od pomoći.

Kako biste dobili optimalnu kvalitetu savjeta sve naše prodajne savjetnike podržava regionalni tim s velikim stručnim znanjem i detaljnim poznavanjem proizvoda:

• Sto upravljanje proizvodima: na lokaciji u Zagrebu gospođa Romana Venier; u regionalnoj središnjici u Villachu i u Sto središnjici u Njemačkoj odjeli za organizaciju područja poslovanja zajedno s istraživanjem i razvojem

• Centar za tehničku podršku / TSC: Središnjica Villach i Beč (StoCretec)

• Voditelj prodajne divizije sa sjedištem u Villachu: sistemske fasade, industrijski premazi i sustavi, alati i strojevi,

• Tehničari za primjenu / AWT: u cilju operativne podrške naši prodajni savjetnici obraćaju se po potrebi za savjet još i iskusnim i specijalno obučenim tehničarima za primjenu.

Logistički su pored prodajnog centra u Zagrebu (Franje Lučića 23/3, 10090 Zagreb) na raspolaganju još i dva prodajna centra u Rijeci i Splitu. Osim toga oba središnja skladišta u Villachu (uklj. proizvodnju) i Grazu te u slučaju potrebe direktne isporuke iz proizvodnih pogona u Njemačkoj.

Jedinstvena kombinacija njemačko-austrijske kvalitete proizvodnje i vodećeg mjesta na području tehnologije, bogatog i inovativnog portfelja proizvoda, visoke stručnosti po pitanju savjetovanja i izvrsne logističke opremljenosti zahvaljujući velikim skladišnim kapacitetima i mogućnostima toniranja na licu mjesta čini onu prepoznatljivu razliku, a Sto onim što zapravo jest: jedinstvenim!

Pojačanje u našem timu Sto Hrvatska

U prilogu ćete pronaći kontakt informacije i pregled palete proizvoda iz ponude tvrtke Sto.

Zagreb - Hrvatska Sjever i Istok

sto_karte_kroatien_4

Perica Taslak preuzet će prodajno područje „Zagreb - Hrvatska Sjever i Istok“.