Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Dani Orisa 2017

Dani Orisa su međunarodni arhitektonski simpozij koji se održava svake godine kao dvodnevno događanje s predavanjima prominentnih međunarodnih i lokalnih arhitekata. Simpozij se održava u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski i ima oko dvije tisuće posjetitelja.

Dosad su na Danima Orisa izlagali slavni svjetski arhitekti, ali i radikalni i eksperimentalni autori. Oris je do sada ugostio više od 200 predavača iz svih dijelova svijeta. Koncept Dana Orisa dopunjuje časopis Oris, a odabir predavača je rezultat sve većeg međunarodnog značaja časopisa te mreže suradnika i autora koju je Oris tijekom godina stvorio. Dani Orisa uvijek teže ravnoteži između etabliranih i novih autora, kao i generacijskoj i konceptualnoj raznolikosti predavača.

Kao i svake godine tako nam je i ove cilj da našoj vjernoj publici pružimo priliku da čuje neke od najpoznatijih i najuspješnijih arhitekata, ali i da se publici predstave uspješna imena s arhitektonske scene.

STO i ove godine na Danima Orisa opet predstavlja jednu od svojih uspješnica: StoBrick, klasik klinker: estetski, izoliran i vrlo funkcionalan, povezuje bezvremensku estetiku i vrlo moderan toplinsko-izolacijski sustav. Od opeke klasičnog izgleda do neobičnih uzoraka i dizajna površine - fasade od StoBrick klinkera omogućuju realizaciju različitih varijanata arhitektonskog oblikovanja. Što je zajedničko svim StoBrick fasadama: vrlo učinkovita toplinska izolacija u njezinoj unutrašnjosti.

Predavači:
RCR Arquitectes
Schmidt Hammer Lassen Architects
OFIS arhitekti
Angonese Walter Architekt
Davor Mateković
Go Hasegawa
Vedran Mimica
architekten de vylder vinck taillieu

Pozivamo vas da nam se pridružite na 17. Danima Orisa, simpoziju arhitekata koji će se održati od 14. do 15. listopada 2017. u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Informacije / Sto Ges.m.b.H., Kovinska 4a, 10900 Zagreb / Kontakt osoba: Romana Venier / E-mail: r.venier@sto.com, tel.: +385 99 3775 444.

Poziv

Više informacija

Video

STO i ove godine na Danima Orisa opet predstavlja jednu od svojih uspješnica: StoBrick, klasik klinker.