Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Interaktivna biblioteka materijala za iPad

Aplikacija StoViewer jest virtualna biblioteka materijala koja omogućuje stvarnosti blizak doživljaj površina od žbuke, kamena, stakla i keramike. Svjetlinom, padom svjetla i nijansom boje u slikovnim datotekama visoke rezolucije može se individualno upravljati i tako simulirati različite situacije danjeg svjetla i rasvjete.

Inspirativni alat, aplikacija StoViewer, nudi jedinstvene mogućnosti pri odabiru premaza za fasadu i interijer. U ovoj aplikaciji možete pogledati više od 200 površina proizvoda društva Sto. Za sve površine moguće je individualno namjestiti kut pada svjetla i svjetlinu. Tako se izgled može simulirati vrlo blizu stvarnosti, za različita doba u danu.

Površine žbuke uz to se mogu obojiti nijansama boja sustava StoColor System. U aplikaciji StoViewer na raspolaganju su vam površine od kamena, stakla i keramike i to u nijansama boja dotične kolekcije.

Preuzimanje aplikacije Sto

Sto - aplikacija za iPhone i iPad

Aplikacija Sto besplatno je dostupna u trgovini iTunes.