Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sustavi akustičnih ploča

Vila M. u Beču

Sustavi bez spojnica ujedinjuju izgled i tehniku

Kao elegantan završetak prostorije s najfinijom površinom, nijansiran, sa svodom ili kao akustični sustav hlađenja/grijanja – sustavi akustičnih ploča Sto nude idealno rješenje za sve zahtjeve.

Osnovu sustava akustičnih ploča čini nosiva ploča od ekstremno stabilnog i visokoapsorpcijkog visokotehnološkog materijala, starog recikliranog stakla. Otvorenost pora tog materijala osigurava visok stupanj apsorpcije do 80 %.

Multifunkcionalni akustični sustavi

Po želji se u sustave akustičnih ploča mogu na nevidljiv način integrirati čak i zvučnici. Jednako bez problema može se provesti i ugradnja instalacija klimatizacijske tehnike, rasvjete i protupožarnih uređaja, bez spojnica.

Optimalna akustika u bazenu

Glatke površine tvrde za zvuk kao što su staklo i čelik često se upotrebljavaju upravo u modernoj arhitekturi bazena. Uz to dolazi i površina vode koja također pruža „tvrd“ otpor iz perspektive akustike. Sustavi akustičnih ploča Sto ispunjavaju i te zahtjeve.

Program proizvoda

09572_1

Ovdje ćete pronaći sve informacije i proizvode za sustav akustičnih ploča.

Tražilica akustičnog sustava

Tražilica akustičnog sustava

Ovdje ćete pronaći pregled svih akustičnih sustava i svih informacija.