Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Praktični program usavršavanja za Izvoz u Villachu

Program praktične obuke su sastavili menadžeri za proizvode iz svih proizvodnih grupa te je usuglašen s našim strateškim težištima. Cilj je bio prenošenje stručnog znanja za pravilan način obrade pribora za ETICS, premaza i obloga te podnih premaza. Još jedno težište je bila obuka u vezi naših fotonaponskih modula na ovješenim ventiliranim fasadama. Svoje zanatsko umijeće su pritom dokazali naši aplikacijski tehničari koji su nakon pažljive pripreme sudionicima demonstrirali obradu proizvoda prema pravilima struke.

Cijeli program zaokružilo je jedno predavanje na temu pravilne primjene ETICS-a i pribora te uvid u strategiju održivosti tvrtke Sto Ges.m.b.H

Naravno, nije smjelo izostajati obavezno razgledavanje nove suhe proizvodnje u Villachu, pod vodstvom Christofa Josta i Thomasa Kuttina, a koja je sve posjetitelje vidno impresionirala. Tu je bilo i zajedničko druženje navečer uz dobro raspoloženje svih sudionika koji su došli iz raznih stručnih područja i zemalja. U opuštenoj atmosferi i uz dobru glazbu DJ-a Pavica je bila idealna prilika za umrežavanje.

Posebna zahvala ide svim organizatorima, prije svega Ewaldu Rauteru, Markusu Fraisslichu i Bredi Hofer te svim djelatnicima koji su angažirano pomagali oko prevođenja.