Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Mjesto susreta za arhitekte u Zagrebu

465x220_2 Prikaži sliku u punoj veličini

Orisovi dani arhitekture 2019 bit će obilježeni dojmljivim prezentacijama međunarodnih imena s arhitektonske scene.

Ovaj arhitektonski događaj, koji sada već po devetnaesti put organiziraju časopis Oris i kulturni centar Oris House of Architecture, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Oris će svojim izložbama i brojnim izlaganjima s područja arhitekture ponuditi zanimljiv program. Tvrtka Sto ponosan je partner Dana Orisa od samog početka Dana arhitekture 2001. godine.

U okviru dvodnevnog stručnog skupa okupit će se poznata lica s lokalne arhitektonske scene. Izlaganja će držati arhitekti od međunarodnog ugleda. Ovogodišnja zvijezda na sceni je švicarski arhitekt Mario Botta. Kao jedan od suosnivača "Nove arhitekture iz Ticina" ranih 1970-ih godina Botta je svoj život posvetio arhitekturi te je u proteklih 50 godina stvorio preko 100 objekata u cijelom svijetu. Ovaj nagrađivani arhitekt po cijelom svijetu gradi banke, škole, muzeje, crkve, kupališta, kazališta ili trgovačke centre koji osvajaju svojim jednostavnim govorom dizajna. Drugi izlagači ovogodišnjeg stručnog skupa će biti arhitektonski ured 3LHD iz Hrvatske, Estúdio Gustavo Utrabo iz Brazila, 6A Architects iz Velike Britanije, Neno Kezić iz Hrvatske, Piero Lissoni iz Italije, Cristóbal Palma iz Čilea i Harquitectes iz Španjolske.

Izložba sa Sto proizvodima
Tvrtka Sto predstavit će prisutnim arhitektima, dizajnerima, studentima arhitekture i svim osobama zainteresiranima za arhitekturu nove interpretacije oblikovanja fasada s kreativnim žbukanim površinama linije StoSignature te održive i iznimno moderne fasade od klinkera sa StoBrick. S podnom bojom StoCryl BF 700 s malo emisija bit će prikazane brojne mogućnosti uređenja funkcionalnih premaza. Akrilatom se ispunjavaju visoki zahtjevi prema održivoj gradnji te istodobno oduševljava kreativnošću i individualnošću koji podu daju prepoznatljiv i jedinstven izgled.

Tim tvrtke Sto veseli se Vašoj posjeti na izložbenom štandu tijekom ovog dvodnevnog događanja!

Orisovi dani arhitekture 2019

Više informacija o Danima Orisa.