Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Međunarodno ljetno sveučilište za novi naraštaj arhitekata

gbs2020_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

G.B.S. provodi društvo OeAD-Wohnraumverwaltung u uskoj suradnji sa Sveučilištem za prirodne resurse i primijenjene bioznanosti (BOKU) i Tehničkim sveučilištem u Beču (TU Wien), a program podupiru i druga 30 (inter)nacionalna sveučilišta i institucije.

Green.Building.Solutions. obilježava svoju desetu godišnjicu i poziva studente i osobe koje tek kreću u svijet rada iz cijeloga svijeta, a koji se bave arhitekturom, građevinarstvom i projektiranjem, na akademsko ljetno sveučilište u trajanju od tri tjedna.

Program na razini diplomskog studija izvođen na engleskom jeziku obuhvaća predavanja i radionice na teme održivog projektiranja gradova preko standarda za pasivne kuće pa sve do energetske učinkovitosti u zgradama kao i kulturnih događanja. Pored prikupljanja studentskih bodova (7 ECTS) polaznici ovo događanje koriste i kako bi proširili svoja znanja i praktična iskustva vezana uz trenutno središnju temu održivog projektiranja zgrada.

Zaklada Sto raspisuje stipendije
G.B.S. i ove godine podupire dobrotvorna Zaklada Sto koja fokus, između ostalog, stavlja na razmjenu među kulturama. Pored punih stipendija Zaklada Sto podupire i praktičnu radionicu koja se održava od 3. do 7. kolovoza 2020. godine. Studenti pritom imaju mogućnost izraditi 1:1 zidne modele s različitim povezanim sustavima za vanjsku toplinsku izolaciju s izradom detalja bez toplinskih mostova. Pravilnom načinu ophođenja s različitim materijalima priučavat će ih mladi majstori struke iz Njemačke.

Prijava za G.B.S. moguća je od sada pa sve do lipnja 2020. godine.

Prijava

Međunarodno ljetno sveučilište Green.Building.Solutions. od 18. srpnja do 9. kolovoza 2020.