Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Natrag

Sigurnost u planiranju i tijekom vlažnog i hladnog godišnjeg doba

nasskalte_uebergangszeit_stotechnologien_465x220 Prikaži sliku u punoj veličini

Vlažno i hladno vrijeme: Sa Sto proizvodima produljuje se sezona gradilišta.

Vlažno i hladno vrijeme nije razlog za prekidanje radova: S pravim tehnologijama zanatska poduzeća počinju u proljeće ranije s fasadnim projektima, a ujesen mogu dulje raditi na njima. Već godinama tvrtka Sto nudi dokazana rješenja kako bi izolacijske sustave učinila otpornima na zimske uvjete.

QuickSet (QS) Technology
Vlažno i hladno vrijeme skriva opasnost ispiranja svježe nanesenih materijala. QuickSet tehnologija će se pobrinuti za to da premazi budu otporni na kišu već nakon sedam sati. Njena jedinstvena tehnologija veziva ubrzava stvaranje filma na površini. Ispod tog zaštitnog filma materijal se može potpuno osušiti na vjetru i pri lošim vremenskim uvjetima. QS tehnologija se koristi kod organskih temeljnih žbuka, međupremaza i završnih žbuka. Dodatno se definirane standardne fasadne boje mogu spontano pomoću proizvoda StoAdditiv QS osposobiti za loše vrijeme.

FastTrack (FT) Technology
FastTrack tehnologija osvaja ekstremno kratkim vremenom vezivanja i sušenja. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji veziva nakon raspoloživog vremena za obradu nastupa faza ubrzanog sušenja. I to i na niskim temperaturama od + 1 °C. FT Technology se koristi u mineralnim ljepilima i u temeljnoj žbuci StoLevell FT. Može se koristiti na izolaciji od mineralne vune, polistirena i mekanih drvenih vlakana.

HybridDrying (HD) Technology
Nova HybridDrying tehnologija pruža na tržištu jedinstveno kratko vrijeme vezivanja i sušenja za organske temeljne žbuke koje su posebno otporne na pucanje. Korištenje HybridDrying tehnologije omogućuje da se temeljna žbuka StoArmat Classic HD može obraditi u pravilu nakon dva do četiri dana - čak i kod nepovoljnih vremenskih uvjeta. Tako je moguće sigurno planiranje tijekom vlažnog i hladnog godišnjeg doba, a sezona gradilišta se produljuje za do 70 dana.

Više o FT/HD/QS Technology

Što se skriva iza 70 dana vremenske uštede?

StoArmat Classic HD

Što se skriva iza sušenja u rekordnom vremenu?